De slimme truc van waterfles met opdruk dat niemand bespreekt

Momenteel bestaan wij telefonisch niet bereikbaar wegens ons onderbreking. Stuur het ons mail en wij nemen zo snel geoorloofd contact met u dan ook op. De excuses voor het ongemak!

Wees op een hoogte met de laatste aanbiedingen en nieuwtjes! Schrijf je in wegens de nieuwsbrief Deel en win €100 shoptegoed! - Bezoek actie

Fles 2 liter met beugel giara betreffende persoonlijk merknaam opdruk bestellen? Geen prijsopgave, doch meteen een scherpe..

Die thermo drinkfles zorgt ervoor dat er nimmer meer wat koud is, wat warm dien blijven of tegenovergesteld. Via hem te voorzien aangaande jouw persoonlijk foto wordt deze verder nog weleens genoeg persoonlijk.

Binnen 2 werkdagen ontvangt u dan ook over het ieder mail een digitale drukproef aangaande uw logo op een afbeelding over dit artikel. Na de akkoord gaat het drukproces in werking.

Upload merknaam > Vraag meteen ons kosteloos digitaal ontwerp aan en zie hetgeen geoorloofd is! Product afbeeldingen

Hoezo Dopper flessen drukken? We beschikken over veel oorzaken wegens jouw. LEverbaar van 30 stuks betreffende ons scherpe verkoopprijs. Jouw kiest voor een Dopper fles drukken daar ze super populair bestaan. Jouw relaties worden blij aangaande dit geschenk. Dat garanderen wij.

Via: l. smit over kiemconsult Bedankt wegens de beoordeling van de Dopper drinkfles. De wens om verscheidene tinten te kopen mogen op het ogenblik gekomen in dit opmerkingenveld aangegeven geraken juiste einde met dit bestelproces. Succes betreffende de Doppers! Recent bekeken

00 jouw winkelmandje is alsnog leeg home fotocadeaus kantoor drinkfles - betreffende eigen foto drinkfles - met persoonlijk foto

Tenzij anders aangegeven behalve het artikel, worden plastic verhalen in 8 werkdagen afgeleverd na akkoord over de drukproef en mits voorradig. De planningsdatum aangaande de bezorging staat op de orderbevestiging. Planningsdata bestaan tussen voorbehoud. Kortere levertijden bestaan in overleg geoorloofd.

Voor waterflesjes drukken dien u echt bij het zijn! Het bestelproces is enorm eenvoudig. Komt u dan ook er desondanks zeker ook niet volstrekt uit vervolgens staan onze medewerkers met genoegen wegens u dan ook klaar! Wij verder helpen u dan ook gaarne verder teneinde tot dit waterflesje te komen het website compleet aan de wensen voldoet. 

Dopper Original Fijne flesjes, de opdruk voorbij komt er goed uit. Wel enigszins klein, doch het is een het enige kritiekpunt

Bezorging: Na ontvangst over uw opdracht ontvangen we met genoegen uw logo ofwel tekst in vectoren bestand (EPS ofwel AI). Indien u die ook niet beschikbaar heeft is een goede jpg veelal ook afdoend en zetten we die voor u teneinde in ons EPS bestand. Na ontvangst van uw logo vervaardigen we binnen 2 werkdagen een digitale drukproef met de logo op een afbeelding van het artikel.

Wij afleveren verder bedrukte bidons en waterflessen in een korte oplage. Dat is wegens u wel zo aardig! Mocht u dan ook toch meer verhalen benodigd hebben dan kan u dan ook met ons eenvoudige bestelproces een andere order publiceren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *